Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Spiritueel Vlaardingen
Kronoz-initiatief: Spiritueel Vlaardingen
Kronoz is een Vlaardings initiatief, begonnen in 2007 met als doelstelling: Het bevorderen van het spirituele en culturele leven in Vlaardingen. Sinds die tijd heeft Kronoz een groot aantal gratis toegankelijke lezingen en bijeenkomsten op cultureel en spiritueel gebied georganiseerd, en alweer voor het derde seizoen, verzorgen wij eenmaal per twee weken een filmvoorstelling met klassiekers uit de gehele geschiedenis van de cinema.
Als onderdeel van de uitwerking van onze doelstelling plaatsen wij op onze website de gegevens van lokale initiatieven op spiritueel gebied. Na een voorlopige inventarisatie hebben wij inmiddels een lijst opgesteld van ca. 20 personen en organisaties die in onze ogen voor vermelding in aanmerking komen. Indien u de behoefte voelt om aan dit initiatief mee te werken, kan dat als volgt: u schrijft een samenvatting van maximaal 120 woorden over wat uw activiteiten kenmerkt, aangevuld met uw contactgegevens. Vervolgens stuurt u deze tekst per e-mail (zie elders op de site) naar ons toe. Wij zullen de informatie op een speciaal daarvoor in te richten pagina op onze website plaatsen en vragen hiervoor geen tegenprestatie.
In het menu links (onderaan) vindt u links naar de pagina's van de personen en organisaties die inmiddels gereageerd hebben.