Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Spiritueel Vlaardingen
Spiritueel Vlaardingen: BodyMindWork

Praktijk Verhoeff
Praktijk Verhoeff
Meer levensplezier door adem, beweging en meditatie
Ik ben Marianne Verhoeff. Ik ben bodymindtrainer en therapeut in de lichaamsgerichte psychotherapie. Ik start met een nieuwe cursus in Vlaardingen: BodyMindWork. De cursus bestaat uit 10 donderdagavonden.
BodyMindWork is bedoeld voor iedereen die verlangt naar meer levensplezier en ontspanning, naar oprecht contact met zichzelf en met anderen.
In de cursus maak je een ontdekkingsreis, ga je op zoek naar jouw eigen mogelijkheden en talenten met als doel dat je een gat in de lucht kunt springen in de volle overtuiging dat je weer met beide voeten op de grond terecht zult komen. Werkvormen: beweging, ademtechnieken, inspannings- en ontspanningsoefeningen en (actieve) meditaties.
Voorafgaand aan de cursus kun je op een kennismakingsavond komen ervaren of het wat voor je is. Van harte welkom!
Locatie:
Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151 in Vlaardinen-Holy; tel. 06-46653344
Website: praktijkverhoeff.nl