Kronoz Verrijkt Cultuur Kronoz is onafhankelijk en vrij van religieuze en maatschappelijke bedoelingen, behalve het laagdrempelig aanbieden van cultuur, filosofie en overige 'zaken van de geest'. De toegang bij alle lezingen en bijeenkomsten is gratis. Wij vragen u wel om uw waardering te laten blijken door middel van een donatie in onze hoge hoed.

Kronoz Spiritueel Vlaardingen
Spiritueel Vlaardingen: Yogacentrum

Bert de Jong
Bert de Jong
In 1991 ben ik begonnen met mijn Yogacentrum in Vlaardingen. Ik geef lessen in Hatha Yoga. Deze vorm van yoga richt zich op lichaamshouding, ademhaling en ontspanning. Het gaat aan iedere inspanning vooraf. Of het nu gaat om hardlopen, zwemmen of voetballen, maar ook om trappenlopen, tillen of boodschappen doen. Door op de ademhaling en lichaams-beheersing te leren letten en souplesse te oefenen bent u in staat om forcering, blessures en zelfs ziektes te voorkomen.
Verder geef ik meditatie lessen vanuit de Zen-filosofie. De basis van de Zen-filosofie bestaat uit vier leefwaarden: Gelijkmoedigheid; Liefdevolle mildheid; Mededogen en Medevreugde. Door deze basis-energieŽn op elkaar af te stemmen word je bewust van jezelf en de samenleving.
Ik geef ook sportmassage, Shiatsu-massage, voetreflexmassage en lessen in Mandala tekenen.
Locatie:
Spalandlaan 34; 3135 WR Vlaardingen; tel. 010-4712498
Yogacentrum Bert de Jong: Batjoe